Tältvagnsnyhet.

Den har inte premiärvisats ännu, men kommer att göra det den 8-10 december i Belgien.

Den har varmt och kallt vatten, värme, ugn, toalett, 2 ställbara lyxsängar, vinskåp!!, allt för att det ska bli som ett lyxigt hotellrum, men med en bättre utsikt. Du kan sitta på din veranda och njuta av en expresso (maskin medföljer) och njuta av solnedgången över landskapet. 

I materialvalsväg har man inte sparat. Endast det bästa är gott nog  såsom ädelträ, läderval och rostfritt stål. Vagnen ställer in sig själv i våg med hjälp av elektriska motorer, du har inga tältpinnar att hålla reda på allt för att det ska vara så bekvämt som möjligt.

Personligen tror jag att tältvagnsmarknaden kommer att explodera när folk får upp ögonen på denna vagn. Helt handbyggd. Påminner lite grann om Operahuset i Sydney. Designen är verkligen läcker och inredningen likaså. Ska bli intressant att kika på den när man får tillfälle, snart hoppas jag dock. Kanske är det en Camp-Let killer på gång här.

Så annorlunda och vackert.

Camp-let killer?Enkelt, men fräsch design.
In Wildlife..

2 reaktioner på ”Tältvagnsnyhet.

  1. Alltid spännande med ny design och roligt med nya idéer! Men jag fattar inte riktigt hur den funkar? Är det meningen att man ska koppla den efter en vanlig bil, istället för en husvagn? Men då måste man väl fortfarande köra lika långsamt som med en husvagn? Vad vinner man med den här egentligen?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.