Så led på gråväder, ut på Julmarknad.

Usch vad trist vädret är nu för tiden.

Gråväder dag efter dag. Är det konstigt att man längtar bort? Just nu känns det som att man förstår de som har möjligthet att sätta sig i husbilen och åka ned till solkusten i Spanien, bara för att få slippa vårt gråa väder.

Kunde mycket väl tänka mig att bo i Österrike uppe bland alptopparna bara för att få sol och massor av snö och slippa grådasset till väder.

Ut i gråvädret skulle vi idag. Mot Drottningholms slott och julmarknaden där. Julen närmar sig med stormsteg men det syns inte på långa vägar naturligt precis. Så man får söka sig lite julstämning. Det fina med Drottningholms slotts julmarknad är att den är lite mer ”fin i kanten” om man säger så. Har varit på ett flertal jättefina julmarknader och det är jättetrevligt. Drottningholms julmarknad skiljer sig lite då det är ofta bara en som säljer en viss vara och den är inte så stor. Men den är jättefin.

Stora infarten var full som vanligt så vi fick ställa oss på nästa parkering, en grusplan som mer liknande en leråker efter alla de besökares bilar som varit där innan oss. Efter en kort promenad genom en mer höstlik park så möts man av ljuvliga dofter så som sillburgare, brända mandlar, rökerier, nybakade surdegs bröd och massor av mer ljuvliga dofter.

Ska du till Stockholm så missa inte denna fina julmarknad. Absolut värd ett besök.

Satt lite tidigare och kollade in lite stugpriser i vinter, en vecka i Åre. Hmm tål att fundera lite extra över det. Kanske lika bra att försöka hitta något i Alperna. Alltid gillat Ischgl (stavning?) och St:Anton. För kika vidare imorgon efter morgonkaffet.

 Länk >>> http://www.camping-arlberg.at/index.php St:Anton.

// Larzan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.