Oj, vad tiden flyger iväg. Snart Kristi flygare.

Det börjar dra riktigt ordentligt i “tattar-tarmen” nu.

Många saker ska dock ordnas nu i dagarna innan man kan rulla iväg. Vagnen ska skos med nya sulor, bakrampen måste på plats, en rejäl urstädning, tvätt och vaxning.

Det är bara en liten sak som tycks komma i mellan hela tiden. Bristen på tid. Och när man har en stund över, då är det becksvart ute och huset sover. Tror inte man behöver städa speciellt länge i mörkret på uppfarten innan vitrockarna kommer med den bak-och-framvända skjortan.

Har börjat så smått komma igång med forumet med att bygga upp en databank efter årsmodeller. Hoppas på att kunna få dit bl.a. information om värmesystem och bilder dessutom. Har lagt in modeller ifrån 60-talet och framåt.

Primusblad har jag redan, så det kommer in det med… snart  så *skratt* Det ska “bara” in i Club Solifer’s forum. Det blir en hel del knappande på nätterna.

Lite andra saker som tar tid. Konfirmationsplanering, Kamininstallation, Tennisskolan, fotbollen, skjutsandet till och från och så ska man hinna med att jobba också. Kanske vore kloning på sin plats vid sådana tillfällen. Nåja. Sommaren kommer och lika så ledighet samt ordinarie semester. inte allt ör långt borta nu.

Oj, idag hade jag många besökare på min blogg. Alltid kul.

Ett litet tips hinner jag med nu i alla fall. Har du tråkigt solkiga silver/mässings/smycken som behöver putsas. Häxans silverputs vill inte riktigt bita tag om svärtan. Gå ut i garaget hämta bilvax (Turtle Nanotech) och svabba på med en fuktad svamp. Låt stå i några minuter, torka av med papper. Jisses, vad lätt det blir rent och fint.

Nä, nu är det hopp i säng som gäller.

// Larzan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.