Letar försäsongscamping.

Idag har vi åkt runt och kikat på tre olika campingar att stå försäsong på.

Tanken är att man efter jobbet en fredag ska kunna om man vill åka ut till husvagnen och koppla av lite, njuta och insupa livskvalitet.

Vi började med att åka ut till CC Storsved ute på Värmdö. Resan dit är inte speciellt lång i mil, men i tid. Jisses. Och sen sätta sig i köer på fredagar för att ta sig ut till husvagnen efter jobbet. Man får räkna med 2 timmars resande. Det innebär att man kommer ut till vagnen först vid 19-tiden. Campingen i sig var lagom stor, och vi möttes av vänliga själar som var ute och promenerade i solskenet. 

Nelly fick hälsa på en liten boxerhane, svansarna gick ivrigt på båda. Läste på anslagstavlan att campingen fyller 50år i år. Grattis i förskott!

Hem och äta sen lunch och leta lite fler campingar på nätet.

Vi fastnade lite för Gålö havsbad samt Östnora camping. Sagt och gjort. Iväg igen hemifrån, kollar på klockan och tar tid tills vi kommer fram. Drygt en timme till Östnora. Det är just inga större köer till dessa campingar, men hur trista såg dessa inte ut idag, trots sol.

Östnora påminde mest om ett upplag för fritidsbåtar idag. Igenbommat överallt. Ett par husvagnar har ljusen tända och döma av bilarna så fanns det några i alla fall på campingen. Men läget är som sagt allt när det gäller längre tids camping och frun och jag var helt överens att denna camping inte var något för oss.

Iväg till Gålö havsbad och camping. Ungefär samma restid hemifrån till denna camping. Vägen ut kantades av rådjur, svanar, hästar och älg. Jisses vad djurrikt det är här ute. Kringelikrok och till slut kommer campingen, öppen äng till höger och långt fram syns havet. Campingen ligger till vänster på en plan yta. Vagnarna står tätt och campingen känns si så där lagom kul.

Långt till hundbadet, långt till stranden, långt till butikerna, långt.. ja ifrån allt. Visserligen går bussen här ute, två gånger på lördagen mitt på dagen, och två gånger på söndagen, också mitt på dagen enligt tabellen på stolpen.

Nja, lite för off-side ifrån det mesta egentligen. 

Nej,j hem och smälta dagens intryck och tänka till lite.

Tyvärr fick vi inte med oss kameran denna gången utan får hänvisa till campingarnas hemsidor.

http://www.galohavsbad.se och http://www.ostnoracamping.se

I morgon blir det 3 campingar till att titta på, Jogersö, CC Strandstuviken samt Trosa havsbad.

// Larzan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.