Summering 2015 Husvagnssemester

Då är snart 2015 slut och årets husvagnssemester blev en aning mindre än beräknat, men trots missöden och olyckor så blev det ändå rätt ok. Man får helt enkelt göra det bästa utav varje situation.

Våren, Jönköping och Habo camping intill Bankeryd. En härlig camping i vår smak. Inget extra stoj och stök, plana fina platser och välskött de gånger vi besökte campingen. Smart bokning via samtal.  

Vi stannade två nätter även på Öninge camping intill Ödeshög. En gräsplätt mitt ute på en åker, avstängd pool. Rätt dyrt per natt eftersom vi inte utnyttjar deras övriga utbud. Frågade om köket och det mesta är färdiglagad och upptinat, no thanks.

Sommaren, skulle långt söderut men sjukdom och dessutom ett krak i foten satte stopp för den och sjukskrivning. Så det fick bli Öland som fixk bjuda till i år. Däremot så var campingen en riktig besvikelse i år. Vi burkar ha samma plats, en härligt stor plats där vi kan bre ut oss som vi vill och slippa trafiken till och från stranden. Platsen i sig är ok, men i övrigt, campingen. Trist och man tar extra betalt för precis allt, maten som serveras i restaurangen är en riktig besvikelse, igen.

Men trots detta så hade vi en helt ok semester, där bror med familj kom på besök och kollade in campinglivet.

  Öninge camping 2015Hösten bestod mestadels av utflykter i närområdet bl.a. Tullgarns slott. Här äter man gott, härliga ytor för picknickar.

Nu har julen farit förbi och så smått börjar lite planer för 2016 göras upp.

En och annan fiskecamping tillsammans med sonen, husvagnsutatällning i Norrköping, semestern skulle jag vilja lägga i en kompott av Alperna, Medelhavet och ett och annat slott runt Bayern. Hösten vore fantastisk att få uppleva nära naturen med alla färger som den erbjuder.

// Larzan 

#Husvagnssemester, SvKK, semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.