Snart halvtid från campingen, vart tar tiden vägen?

Jisses, vi tog ju precis hem vagnen ifrån campingen och nu är det bara några veckor till jul, vart tar tiden vägen?

Besiktade vagnen och det blev tyvärr ett nedslag, för kort påskjutsreserv. Så det blir lite jobb under vintertid och sedan ny besiktning.

Som tur är så behöver det inte vara ett speciellt stort jobb, lossa allt framifrån och till hjulen, i med mekanisk spärr till backspärren, snurra på hjulen framåt och snurra på ”mojängen” som trycker ut backarna tills hjulen bromsar in, släpp tillbaka lite, och gör likadant med andra hjulet. Spänn sedan allt fram till draget. Klart.

Så bara för att det blir ett nederlag, så är inte världen svart för det.

Mer campingrelaterat, avgiften till Caravan club kom och det är ännu ett nytt gironummer, varför? Kikar på både en dragbil med mer utrymme och kanske lite mer ”attityd”, och därmed inte sagt att den ska vara ny eller miljövänlig.

Kanske en större vagn, kikar på allt, Cabby, Kabe, Polar, Fendt, LMC mm. Man är ju van vid Kabes komfort, men mycket har nog hänt sedan 2006. Får se hur det blir med det.

Valt att gå ur märkesklubben på Facebook, jag tröttnade helt enkelt. Lite för mycket selektering av vad man ansåg är att tycka rätt eller vilka som passar in i klubben. Det var inte längre den klubben som jag gick med som var rolig och välkomnande för alla, utan mer och mer företagsinriktat och åsiktsreglerat. Nåja, de överlever utan mig. Kanske berättar mer i framtiden.

Nu är det time för slafen.

// Larzan

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.