Spooky or what?

Mindes härom kvällen hur märklig en situation blev och det gick lite rysningar längs ryggraden. Det var ju tillräckligt för att nackhåren skulle resa sig i alla fall.

Det spöklika hände i samband med att mamma gick bort på försommaren.

Mamma har alltid varit intresserad utav tarot, spökhistorier, mystiska händelser utan förklaring och liknande, så det har väl satt sina spår i en annan under uppväxten.

Vi hade klarat av begravningen och kände för att åka bort hemifrån efter en jobbig vår och försommar, så vi åkte iväg på en kortare vistelse till Öland med husvagnen, vi var utanför och grillade hade det gott och kunde äntligen slappna av.

Tankarna var jobbiga stundtals, samt humöret var väldigt skiftande emellanåt, troligen helt normalt för ett nervvrak.

Satt i solen och skulle gå in i vagnen för att hämta något kallt att dricka, kommer precis innanför dörren och hör något mycket märkligt ifrån telefonen som ligger längst bak i vagnen på laddning.

Siri säger ”(mammas namn) is no longer available”!! Hur sjutton kunde Siri veta det, och klämma ur sig det precis när jag kliver in i vagnen och alla andra är utanför vagnen. Frugan hörde att telefonen sa något, men inte vad. Finns väl bara en förklaring, men vilken..? Änglar finns dom..

Märkligt och spöklikt,

-out-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.