Förberedelser inför säsong 2018.

Nu är det dags att rycka tag i bloggen igen och satsa allt krut på den istället för Facebook och diverse grupper, det ger ingen tillfredställelse alls. Samma frågor som dyker upp med jämna mellanrum och alltid olika gissningar till svar och ett och annat vägledande svar. Nä, nu får det räcka.

Några förberedelser som jag gjort ikväll är att kolla passen och ser att några behöver uppdateras, samt beställt internationellt Campingkort via Caravan Club.

Det är gratis att beställa före 15:e Maj i år. Länk -> http://caravanclub.se/medlemsfoermaner/internationellt-campingkort

Vår lilla Nelly´s pass, med giltiga vaccinationer är ok, enda som behövs kompletteras är avmaskning före avresa. Så det blir några mindre saker att hålla reda på i år.

BE utbildning, är något jag funderat länge på så nu är ansökan om körkortstillstånd inne tillsammans med synundersökning. Väntar på tillståndet i brevlådan. Sen när det kommer då blir det till att köpa böcker och göra massa teoriprov online på körskolan. Mer om BE-kortet och dess väg senare.

Nej, nu är det riktigt kul att komma igång med bloggen igen, och ska försöka hålla det levande, ser fram emot det. // Larzan

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.