Boka nästa säsong, redan nu?

Det damp ned en Tidning ifrån Caravan club och på första sidan står det, Boka nästa säsong i Tandådalen, Den gamla säsongen i Tandådalen är inte ens slut. Drygt en månad kvar och det är redan dags att anmäla sig till något som är väldigt långt borta.

Tankarna börjar snurra, har det gått så långt nu att spontanbesluten är som bortblåsta, eller är det för liten konkurrens i Tandådalen med campingplatser? Vintercamping i all ära, och med tanke på att det finns ca 30ooo medlemmar och låt säga att 5% skulle vara intresserad av vintercamping i Tandådalen. Det finns plats för knappt 2%.

Kan man inte ta ett beslut efter en sommarsemester att testa stå vintersäsong i fjällen längre, tänk vad många familjer missar möjligheten bara för att man kommer på lite sent på säsongen att man vill testa vintercamping.

Vart är spontaniteten? Vart är det roliga, när allt måste vara planerat in i minsta detalj? Vart tog friheten med camping vägen? Jag tror att campingen skulle mycket väl kunna vara obokningsbart och ändå ha full beläggning vintertid, det fungerar uppenbarligen sommartid på populära campingar.

Den bästa lösningen skulle nog vara att det öppnades en camping till i närområdet till Tandådalen för spontancampare, behöver jag nämna att jag saknar själv att rulla med vagnen. Om allt går väl så blir det en långresa igen utan inplanerade stopp, endast en enkel skiss på resvägar.

/Larzan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.