Kommer våren i år?

Med våren kommer allt vårfix med husvagn som t.ex. tvätta utsidan, dammtorka insidan, kontrollera funktion på kylskåp/frys, däck., slangar mm Brukar ta ett vänstervarv och kika att allt ser bra ut och fungerar som det ska.

Det är ju bara värmen som fattas så man kan vara ute och svabba med vatten och hink. Tyvärr är det ungefär en decimeter med tjock härlig is runt husvagnen just nu, så inget man ställer en stege på och försöker balansera på när man ska tvätta av taket.

Idag finns det möjlighet att ställa upp vagnen på säsongsplatsen, men eftersom vagnen inte är redo, så får det vänta.

Men just nu ska jag åka till Biltema för att handla lite vårfix.

Hörs snart, Tack för att du läser..

// Larzan

En reaktion på ”Kommer våren i år?

  1. PJ

    Drog ut husvagnen från vinterförvaringen hemma igår och började dammtorka lite invändigt. Här i Småland var termometern uppe på 21 grader i söndags och kommer enligt SMHI bli så om ca en vecka igen. Besiktning nästa vecka och till Valborg ställer vi upp för 1,5 månads ”halvförsäsong” på Ugglarps Camping. Längtar! Bara håll i så kommer det nog till er med 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.