Vilken j*vfla start på campingsäsongen.

Eller nja, hur en bilverkstad kan förstöra 4 veckor förberedelse och skita i en totalt.

Måste först och främst säga att mina grannar på campingen är underbara och hjälper och stöttar oss i vår tragedi. De drar ut vagnen, sätter upp förtält, monterar upp gardiner, lagar mat åt oss, bjuder in oss på middag för att vi ska må så bra som möjligt.

Men angående dragbilen så är den fortfarande sjuk och inte lagad efter 4 veckor på verkstad.

Av en ren tillfällighet såg vi vår bil parkerad utomhus i lördags morse på en grusplan och kan bara säga att pulsen gick rejält upp och man blev förbannad rent ut sagt. Vem fan parkerar kunders bilar utomhus över helgen, hur är man funtad då.

Har haft kontakt med både polis och försäkringsbolag och beslutet togs att vi hämtar nycklarna och tar bort bilen med bärgningsbil och nu står vi på ruta ett igen med en trasig bil, men hel i övrigt, inte inslagen eller utan hjul. Men den verkstaden har orsakat oss massor av besvär ska få svara på en del frågor. En stämningsansökan hänger i luften.

// Larzan

#campingstart. #bilverkstad

2 reaktioner på ”Vilken j*vfla start på campingsäsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.