Halvtid på säsongen.

Börjar dra ihop sig till halvtid på semester vad allt vad det innebär. En sista helg ska avklaras innan förtält ska tömmas och förtält packas ned och allt ska tas hem, för urstädning, tvätt av vagn och göras semesterklar.

Semester ja, det snurrar i tankarna hur mycket som hinns med, vad vill vi uppleva, vad ska vi besöka. Men samtidigt är inte det vi. Vi gillar att ta en dag i sänder, låta dagen komma lite oplanerat. Fast en grundplan ska vi ju ha.

Hade vi lite längre semester skulle jag vill se, njuta och uppleva Moseldalen, in i Schweiz, genom Österrike, in till Slovenien och Postonjegrottorna för vidare färd mot Makaraska rivieran.

Fast allt kan man ju inte hinna med, därför finns det en liten annan tanke att kanske byta till en husbil av enklare sort. Behöver ju bara sovplats i husbilen och allt annat löser sig med matlagning och toalett. Får se vad tiden bör med sig.

Men först, campinghelg. 🙂

// Larzan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.