Fy vad sommaren går fort, Semester.

Rackarns vad snabbt våren har gått och redan vecka 27. Semestern står för dörren och vi ska göra det och åka dit som näsan pekar i år. Inget planerat. Men ack så skönt. Våren på Kapellskär har gått med rasande fart och midsommarafton flöt förbi med Underbart väder. Inte en droppe regn. och Varmt dessutom.

Vi har som standard champagnefrukost kl 9.00 på morgonen med bär och bubbel och samling vid grillplatsen. Men i år blev vi så många så vi fick köra långbord helt enkelt.

Frukosten klarades av och de flesta satte igång med att skrubba färskpotatis och koka till potatissallad, laxen gjordes i ordning och självklart tillbehören med gräslök och sill.

Nu skulle det lunchas och jag hade knåpat ihop ett litet sånghäfte till vår äng, med lite roliga nubbevisor. De delades ut och vi sjöng så tårarna rann efter kinderna och av glädje förstås.

Efter avslutad lunch så fick alla gå till sitt för vila, det var en skaplig lunch med ganska många nubbar, typ ”hörde jag skål” var och varannan minut mellan nubbevisorna. Det var svårt och väldigt tufft att hänga med gamlingarna.

Vid två-tiden så körde frun och jag lite lekar med vår äng, det var bland annat bygga höga torn med spagetti och hallongele, ballongstaffet bordsvis, och bygga sin egen husvagn med lera. Det gav många skratt och än en gång så var det stora leenden ifrån deltagarna. ”det här gjorde ni bra” fick vi höra efteråt.

Sen senare kom dansbandet till campingen och körde igång kl 20  och spelade massa underbara härligt dansanta låtar så många fick svänga om med sina lurviga ben och en styrketår innanför västen.

Midsommarafton blev väldigt lyckad, tack vare det goda vädret.Nu ser vi fram emot vildsvinsafton i slutet på Juli och härligt underbara skratt igen. Men innan dess så kommer vi självklart kalasa på ängen, vi 10 vagnar som trivs så bra ihop.

// Larzan.

PS, Tack för att ni läser min blogg, sprid den gärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.