En blick tillbaka med husvagnen.

img_2837

Oj vad tiden med husvagn har gått fort och vilka fantastiska upplevelser vi har fått, helt otroligt. Från det med att barnen växt upp med husvagn, alla djurparker, lekfält, badland, naturområden osv. Det har varit helt fantastiska upplevelser vi fått genom åren, tack vare livet med husvagn. Minns första gångerna man själv fick testa på husvagnsövernattning på Malmköpings camping. det tog ett tag innan man vågade. Visst man sprang där och hälsade på mamma och hennes kille när de hade husvagnen på säsong där. Lite spännande, men första gången var det nog mest på att man var för trött för att åka hem den dryga timmen det tog och den sena klockan. Det var en Polar 520 man fick testa att sova i. inte den senaste årsmodellen.När var detta då? Hm det måste ha varit runt 93, och vagnen en 80-talare möjligtvis. Nåja det fungerade, det var inte bekvämt, men det fungerade.Den andra gången sov jag i förtältet på en tältsäng, det gick också förvånansvärt bra. Sen har dessa upplevelser legat i dvala under några år tills jag fick själv möjlighet att köpa en vagn. Visst, man åkte och hälsade på dem på Malmköping när det var midsommar eller marknader. Men man vill hem och bo bekvämt. Men man var ju campingbiten nu, eller snarare husvagnsbiten. Man skulle kunna säga att det var ett litet uppehåll ett tag, men sen kommer bloggen ikapp med husvagnslivet och i denna blogg. Leta dig till första inlägget och ha en skön läsning. // Larzan

#malmköping #malmköpings camping #husvagnsliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.