Lite tankar nu.

Liten uppdatering ifrån campingvärlden.

Snart släpps nyheterna inför 2021 ifrån Tyskland som är en stor producent till många olika modeller på marknaden. Jag tror det blir ett spännande nyhetsår inom campingvärlden. Det är många nya som hittat husvagns och husbilsmarknaden i och med Covid-19 då vi svenskar är isolerade mot omvärlden i skrivande stund.

Det ska vara rostfritt

Blev omkörd av bil o husvagn. Aldrig sett detta utförande förut. Lite roligt med egen prägel, ingen annan har en likadan. Gissa vilken modell. Kanske inte det allra senaste ifrån Tyskland, men fin, trots bulorna.

Bland båtcamparna så verkar det vara lika illa med kunskapen om körkortsvikter som i bland husvagnsfolket. Ställer man en fråga om vikter i facebookgruppen Husvagns och campingfantasterna så är inte många som har rätt. De flesta är s.k. killgissningar. För att sen tas bort utav admin i gruppen och påstå att frågan skapar oreda i gruppen. Just bilen i fråga får dra 1000kg som mest, oavsett körkortsbehörighet, och vagnen väger ett par hundra kilo. ”Hurra” – Fantastiskt.

Nej. nu är det dags att sussa.

// Larzan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.