Campingmat, finns det?

Eller ja, egentligen är det väl samma mat som hemma, fast jag tycker det ska vara enkelt och gott, och så lite disk som möjligt. Förstå mig rätt, alla maträtter går att laga till i ett kök, oavsett vart det är. Men är det semester och man vill njuta, då vill man inte slava timmar i köket och leverera en rätt eller två. Nä, det ska vara enkel matlagning som man kan sno ihop snabbt.

Tonfiskröra är ett exempel och kan varieras i oändlighet. Du kan servera med pasta, ris eller som detta exempel i ett tunnbröd med sallad.

I mitt fall så har jag använt: 2dl creme Fraise, en rejäl matsked Majonnäs, salt och svartpeppar efter smak. Rört ned avrunnen tonfisk i olja i röran. Tips här att använda lite hetta i form av chilli eller liknande. Inget måste dock. Brer ut tunnbrödet med tunt lager med smör, på med tvättad romansalladsblad och klicka på tonfiskröran och rulla ihop. Så gott det är och minimalt med disk. Skärbräda, smörkniv, sked och en kniv. 🙂

Smaklig måltid // Larzan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.