Vila o må bra-helg.

Denna helgen gick i vilandets och bara må-bra helg på campingen. 

Åkte ut lite för sent ut till campingen, det var riktigt mörkt på kvällen. Strax norr om Vallentuna slog mörkheten till då belysningen till motorvägen tog slut. 

Men herre Gud vad mörkt det var. Nu är jag riktigt glad över extraljusen på bilen som sköter sitt jobb alldeles utmärkt.

Bilens halvljus är riktigt bra det med, så det går bra att köra. Däremot frågade frugan flera gånger att om jag såg någonting, lite ängsligt.

Dundrade in på campingen runt 21:30 och lyste upp campingen med vår närvaro. De flesta satt i sina förtält och ”mådde bra” och skrattades högt o mycket. Satte mig utanför husvagnen efter inpackningen och njöt av en grogg i lugnet. Satt kanske en timme innan jag gick in i vagnen. Men det var det jag behövde efter veckan som hade gått.

Lördagen bjöd på riktigt bra väder med massa sol. Vi lyckades få ut svärmor till campingen och hon blev väldigt förtjust i campingen också. Vi satt säkert dryga timmen på berget och fikade, spanades ut över Östersjön.


Hela lördagen blev bara så där fantastisk som det bara går, och jag rikigt njöt. Det var nog första gången på riktigt många månader som jag kunde koppla av som jag gjorde. Campinglusten har återfunnit sig.

// Larzan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.